Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Bresser wandklok MyTime Amber 30 cm RVS zwart/grijs 3-delig

39,73 37,83 Inclusief b.t.w
Bresser wandklok MyTime Amber De Bresser MyTime Amber wandklok heeft de radiotijd weer. Daarnaast geeft hij ook de binnen- en buitentemperatuur, relatieve vochtigheid en weersvoorspelling. De draadloze buitenzender maakt de overdracht van de buitentemperatuur mogelijk tot een maximaal bereik van 30 meter. Specificaties: Kleur: zwart/grijs Geslacht: unisex Materiaal: kunststof/RVS Diameter: 30 cm Batterijen: 2x AA (niet meegeleverd) Inhoud: 1 Weer wandklok 1 Weerklok 1 Buitensensor

Bresser wandklok MyTime Echo 30 cm RVS wit/grijs 3-delig

35,56 33,87 Inclusief b.t.w
Bresser wandklok MyTime Echo De Bresser MyTime Echo wandklok heeft de radiotijd weer. Daarnaast geeft hij ook de binnen- en buitentemperatuur, relatieve vochtigheid en weersvoorspelling. De draadloze buitenzender maakt de overdracht van de buitentemperatuur mogelijk tot een maximaal bereik van 30 meter. Specificaties: Kleur: wit/grijs Geslacht: unisex Materiaal: kunststof/RVS Diameter: 30 cm Batterijen: 2x AA (niet meegeleverd) Inhoud: 1 Weer wandklok 1 Weerklok 1 Buitensensor

Esschert Design biggetje 19,1 cm polyresin roze

19,05 18,14 Inclusief b.t.w
Esschert Design biggetje Dit biggetje behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. Het biggetje is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: roze Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 19,1 x 7,5 x 11,6 cm (L x B x H)

Esschert Design biggetje 19,1 cm polyresin roze/zwart

19,05 18,14 Inclusief b.t.w
Esschert Design biggetje Dit biggetje behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. Het biggetje is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: zwart, roze Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 19,1 x 7,5 x 11,6 cm (L x B x H)

Esschert Design decoratieve touwdispenser 17,6 cm zink grijs

9,17 8,73 Inclusief b.t.w
Esschert Design decoratieve touwdispenser Met deze decoratieve touwdispenser in de vorm van een gieter welke is uitgevoerd in oud zink uit de Esschert's Garden lijn van Esschert Design heb jij altijd bindmateriaal voorhanden. Specificaties: Kleur: zilvergrijs Geslacht: unisex Materiaal: zink, jute Afmetingen 8,2 x 17,6 x 9 cm (LxBxH) Gewicht: 124 gram

Esschert Design jackrussellterriër 28 cm polyresin wit/bruin

79,79 75,99 Inclusief b.t.w
Esschert Design jackrussellterriër Deze jackrussellterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De jackrussellterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: wit, bruin Geslacht: junior, unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 17,3 x 41,7 x 28 cm (L x B x H)

Esschert Design jackrussellterriër 28 cm polyresin wit/zwart

79,79 75,99 Inclusief b.t.w
Esschert Design jackrussellterriër Deze jackrussellterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De jackrussellterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: wit, zwart Geslacht: junior, unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 17,3 x 41,7 x 28 cm (L x B x H)

Esschert Design kat 37,5 cm polyresin wit/donkerbruin

62,44 59,46 Inclusief b.t.w
Esschert Design kat Deze kat behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De kat is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: wit, donkerbruin Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 22,6 x 37,5 x 15,4 cm (L x B x H)

Esschert Design kitten 14,9 cm polyresin bruin

11,24 10,70 Inclusief b.t.w
Esschert Design kitten Deze kitten behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De kitten is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: bruin Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 14,9 x 6,5 cm (L x B x H)

Esschert Design kitten 14,9 cm polyresin grijs

11,24 10,70 Inclusief b.t.w
Esschert Design kitten Deze kitten behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De kitten is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 14,9 x 6,5 cm (L x B x H)

Esschert Design kitten 14,9 cm polyresin zwart

11,24 10,70 Inclusief b.t.w
Esschert Design kitten Deze kitten behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De kitten is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 14,9 x 6,5 cm (L x B x H)

Esschert Design labrador 15 cm polyresin bruin

16,45 15,66 Inclusief b.t.w
Esschert Design labrador Deze yorkshireterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De yorkshireterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: bruin Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 11 x 15 cm (L x B x H)