Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Eurotrail draagtas tentframe 120 x 25 x 23 cm polyester zwart

29,18 27,79 Inclusief b.t.w
Eurotrail draagtas Deze tas is speciaal bedoeld om je (voor)tentframe in op te bergen en in te vervoeren. Gemaakt van stevig 600D polyester en voorzien van doorlopende en dubbelgestikte nylon draaglussen die ervoor zorgen dat de tas veel gewicht kan dragen. De ruime afmetingen van de draagtas zorgen dat nagenoeg elk (voor)tentframe erin past. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: zwart Materiaal: polyester, nylon Afmetingen: 120 x 25 x 23 cm (lxbxh)

Lifeventure compressiezak 10 liter corduroy/nylon blauw

33,38 31,79 Inclusief b.t.w
Lifeventure ultralicht compressiezak Deze compressiezak van vijf liter is gemaakt van hoogwaardig corduroy en nylon, is sterk en duurzaam. De gesiliconiseerde coating aan de buitenkant van de stof en de PU-coating aan de binnenkant bieden bescherming tegen de elementen (naden zijn niet getapet, dus niet volledig waterdicht). Compressiezakken bieden ruimtebesparende oplossingen door de inhoud tot de helft in te pakken en samen te persen, handig voor grote slaapzakken of kleding en zijn ideaal om u te helpen uw spullen gemakkelijk te scheiden en te identificeren. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: corduroy, nylon Inhoud: 10 liter Gewicht: 80 gram Afmetingen: 35,5 x 18 cm (H x B)

Lifeventure compressiezak 15 liter corduroy/nylon groen

38,67 36,83 Inclusief b.t.w
Lifeventure ultralicht compressiezak Deze compressiezak van vijf liter is gemaakt van hoogwaardig corduroy en nylon, is sterk en duurzaam. De gesiliconiseerde coating aan de buitenkant van de stof en de PU-coating aan de binnenkant bieden bescherming tegen de elementen (naden zijn niet getapet, dus niet volledig waterdicht). Compressiezakken bieden ruimtebesparende oplossingen door de inhoud tot de helft in te pakken en samen te persen, handig voor grote slaapzakken of kleding en zijn ideaal om u te helpen uw spullen gemakkelijk te scheiden en te identificeren. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: groen Materiaal: corduroy, nylon Inhoud: 15 liter Gewicht: 90 gram Afmetingen: 41,5 x 22 cm (H x B)

Lifeventure compressiezak 5 liter corduroy/nylon rood

27,22 25,93 Inclusief b.t.w
Lifeventure compressiezak Deze compressiezak van vijf liter is gemaakt van hoogwaardig corduroy en nylon, is sterk en duurzaam. De gesiliconiseerde coating aan de buitenkant van de stof en de PU-coating aan de binnenkant bieden bescherming tegen de elementen (naden zijn niet getapet, dus niet volledig waterdicht). Compressiezakken bieden ruimtebesparende oplossingen door de inhoud tot de helft in te pakken en samen te persen, handig voor grote slaapzakken of kleding en zijn ideaal om u te helpen uw spullen gemakkelijk te scheiden en te identificeren. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: rood Materiaal: corduroy, nylon Inhoud: 5 liter Gewicht: 65 gram Afmetingen: 28,5 x 15,5 cm (H x B)

Lifeventure rugzak opvouwbaar 22 liter corduroy grijs

63,35 60,33 Inclusief b.t.w
Lifeventure rugzak opvouwbaar Deze ultralichte waterdichte opvouwbare rugzak weegt slechts 150 gram en is steviger dan hij eruitziet dankzij de corduroy ripstop-stof waarvan hij is gemaakt. Dankzij de getapte naden is hij ook waterdicht en heeft een inhoud van 22 liter. De voorgevormde schouderbanden en heupgordel zorgen voor comfort. De tas kan in zijn eigen compacte opbergtas worden opgeborgen, waardoor het de ideale rugzak is om in te pakken en mee te nemen voor dagtochten. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: grijs Materiaal: corduroy Inhoud: 22 liter Gewicht: 150 gram Afmetingen ingepakt: 12,5 x 7,5 x 4,5 cm (H x L x B) Afmetingen uitgepakt: 50 x 28 x 13,5 cm (H x L x B) Inhoud: 1 Rugzak 1 Opbergtas