Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Avento fitnessmat NBR 183 x 61 cm nitrilrubber blauw

29,70 28,29 Inclusief b.t.w
Avento NBR fitnessmat Deze fitnessmat is perfect voor mensen die houden van een zachte ondergrond tijdens de sportactiviteiten. het NBR foam zorgt ervoor dat jij jezelf een fijne ondergrond hebt tijdens yoga, pilates en kleine oefeningen. De mat is eenvoudig op te rollen en dankzij de lus gemakkelijk mee te dragen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: nitrilrubber Afmetingen: 183 x 61 x 1,2 cm (L x B x H)

Avento fitnessmat NBR 183 x 61 cm nitrilrubber grijs

29,70 28,29 Inclusief b.t.w
Avento NBR fitnessmat Deze fitnessmat is perfect voor mensen die houden van een zachte ondergrond tijdens de sportactiviteiten. het NBR foam zorgt ervoor dat jij jezelf een fijne ondergrond hebt tijdens yoga, pilates en kleine oefeningen. De mat is eenvoudig op te rollen en dankzij de lus gemakkelijk mee te dragen. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal: nitrilrubber Afmetingen: 183 x 61 x 1,2 cm (L x B x H)

Avento fitnessmat NBR 183 x 61 cm nitrilrubber roze

29,70 28,29 Inclusief b.t.w
Avento NBR fitnessmat Deze fitnessmat is perfect voor mensen die houden van een zachte ondergrond tijdens de sportactiviteiten. het NBR foam zorgt ervoor dat jij jezelf een fijne ondergrond hebt tijdens yoga, pilates en kleine oefeningen. De mat is eenvoudig op te rollen en dankzij de lus gemakkelijk mee te dragen. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: unisex Materiaal: nitrilrubber Afmetingen: 183 x 61 x 1,2 cm (L x B x H)

Avento fitnessmat NBR 183 x 61 cm nitrilrubber zwart

29,70 28,29 Inclusief b.t.w
Avento NBR fitnessmat Deze fitnessmat is perfect voor mensen die houden van een zachte ondergrond tijdens de sportactiviteiten. het NBR foam zorgt ervoor dat jij jezelf een fijne ondergrond hebt tijdens yoga, pilates en kleine oefeningen. De mat is eenvoudig op te rollen en dankzij de lus gemakkelijk mee te dragen. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: nitrilrubber Afmetingen: 183 x 61 x 1,2 cm (L x B x H)