Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Arawaza karatepak Amber Evolution WKF wit dames

185,44 176,61 Inclusief b.t.w
Arawaza karatepak Amber Evolution WKF Met dit karatepak ben jij de baas over elke tegenstander! Dankzij het speciaal ontworpen stof knispert het uniform tijdens de uitvoering van stoten en technieken. Dit geluid geeft een extra dimensie aan de kata's en daardoor kan men horen of de techniek goed wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft dit pak een hoogwaardige afwerking voor een perfecte uitstraling. Het pak heeft korte mouwen en broekspijpen. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: microfiber Geslacht: dames Maat: 205

Arawaza karatepak Kumite Deluxe WKF wit unisex

46,69 44,46 Inclusief b.t.w
Arawaza karatepak Kumite Deluxe WKF Met dit karatepak ben jij de baas over elke tegenstander! De moderne snit zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Het pak is gemaakt van top kwaliteit materiaal, waardoor hij niet krimpt en nauwelijks kreukt. De broek is voorzien van een elastiek met trekkoord. Het pak is goedgekeurd door de World Karate Federation. De ventilerende delen zorgen voor een perfect draagcomfort. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: polykatoen Geslacht: unisex Maat: 200 De getoonde accessoires worden niet meegeleverd.

Arawaza karatepak Lightweight EKO WKF wit unisex

26,00 24,76 Inclusief b.t.w
Arawaza karatepak Lightweight EKO WKF Dit karatepak van Arawaza is een ideaal beginnerspak. De moderne snit zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Het pak is gemaakt van top kwaliteit materiaal, waardoor hij niet krimpt en nauwelijks kreukt. De broek is voorzien van een trekkoord. Het pak is goedgekeurd door de World Karate Federation. Bij het pak zit één witte band. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: polykatoen Geslacht: unisex Maat: 210 Inhoud: 1 Karatepak 1 Witte band

Arawaza karatepak Onyx Air WKF wit unisex

175,18182,74 Inclusief b.t.w
Arawaza karatepak Onyx Air WKF Met dit karatepak ben jij de baas over elke tegenstander! De moderne snit zorgt voor veel bewegingsvrijheid en comfortabele pasvorm. Dit pak is het beste van het beste qua technologie, uitstraling, pasvorm en draagcomfort. Het pak is sneldrogend, kreukt en krimpt niet en blijft niet plakken aan de huid. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: microfiber Geslacht: unisex Maat: 200 De getoonde accessoires worden niet meegeleverd.

Arawaza karatepak Onyx Evolution WKF wit unisex

137,58145,40 Inclusief b.t.w
Arawaza karatepak Onyx Evolution WKF Met dit karatepak ben jij de baas over elke tegenstander! De moderne snit zorgt voor veel bewegingsvrijheid en comfortabele pasvorm. Dit karatepak is extreem licht, maar zeer duurzaam. Hij is sneldrogend, kreukt en krimpt niet en blijft niet plakken aan de huid. De luxe uitstraling samen met al het gebruik van hoogwaardige materialen maken dit een top pak! Specificaties: Kleur: wit Materiaal: microfiber Geslacht: unisex Maat: 200 De getoonde band wordt niet meegeleverd.

Arawaza Kyokushinkai karatepak

96,91122,41 Inclusief b.t.w
Arawaza Kyokushinkai karatepak Professioneel karatepak gemaakt naar traditioneel Japans design. Speciaal geschikt voor het kyokushinkai karate. Goedgekeurd door het WKF. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: microfiber Maat: 165 Wordt geleverd zonder de afgebeelde band.