Resultaat 1–12 van de 276 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Esschert Design anti-vogel vlieger 137,4 x 40 x 69 cm polyester

41,72 39,73 Inclusief b.t.w
Esschert Design anti-vogel vlieger Vogels zijn vaak ongenodigde gasten in moestuinen, boomgaarden en tuinen, omdat zij de geteelde vruchten en pas gezaaide zaden opeten en voor geluidsoverlast zorgen. Houdt vogels weg uit de (moes-)tuin of het balkon met behulp van deze vlieger in de vorm van een vogel. De vogels zullen deze grote vogel zien en afschrikken waardoor ze ergens anders heen zullen gaan. Houd jouw tuin ook vrij van vogels met deze ant-vogel vlieger! Specificaties: Kleur: zilvergrijs, groen Geslacht: unisex Materiaal: polyester, staal, glasvezel Afmetingen: 137,4 x 40 x 69 cm (LxBxH)

Esschert Design ara op stam 30,4 x 10,7 polyresin geel/blauw

30,40 28,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design ara op stam Deze ara op een stam behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De ara is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: blauw, geel Geslacht: junior, unisex Afmeting: 8,3 x 10,7 x 30,4 cm (L x B x H) Materiaal: polyresin

Esschert Design ara op stam 30,4 x 10,7 polyresin rood

30,40 28,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design ara op stam Deze ara op een stam behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De ara is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: rood Geslacht: junior, unisex Afmeting: 8,3 x 10,7 x 30,4 cm (L x B x H) Materiaal: polyresin

Esschert Design beeld biggetje 19,1 cm polyresin roze

23,05 21,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design biggetje beeld Dit biggetje behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. Het biggetje is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: roze Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 19,1 x 7,5 x 11,6 cm (L x B x H)

Esschert Design beeld jackrussellterriër 28 cm polyresin zwart

101,80 96,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design jackrussellterriër beeld Deze jackrussellterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De jackrussellterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: wit, zwart Geslacht: junior, unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 17,3 x 41,7 x 28 cm (L x B x H)

Esschert Design beeld kitten 14,9 cm polyresin zwart

13,60 12,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design kitten beeld Deze kitten behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De kitten is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 14,9 x 6,5 cm (L x B x H)

Esschert Design beeld labrador 15 cm polyresin bruin

19,90 18,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design labradorbeeld Deze yorkshireterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De yorkshireterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: bruin Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 11 x 15 cm (L x B x H)

Esschert Design beeld yorkshireterriër 15 cm polyresin bruin

19,90 18,95 Inclusief b.t.w
Esschert Design yorkshireterriër beeld Deze yorkshireterriër behoort tot de True to Nature-collectie. Het is gemaakt van polyresin en vrijwel niet van echt te onderscheiden, ook is het vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling. De yorkshireterriër is geschikt voor verzamelaars, enthousiastelingen, leraren en kinderen, je kunt het gebruiken als decoratie voor binnen én buiten. Specificaties: Collectie: True to Nature Kleur: bruin, zwart Geslacht: unisex Materiaal: polyresin Afmeting: 10 x 11 x 15 cm (L x B x H)

Esschert Design beugelschaar 2,4 x 10,8 cm RVS zilver

3,14 2,99 Inclusief b.t.w
Esschert Design beugelschaar Je kunt deze mini beugelschaar gebruiken voor het snoeien van jouw planten. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: RVS Afmeting: 2,4 x 1,1 x 10,8 cm (lxbxh)

Esschert Design bijenhuis 14,6 x 14,8 cm hout naturel/geel

16,44 15,66 Inclusief b.t.w
Esschert Design bijenhuis Dit bijenhuis is de perfecte nestgelegenheid voor verschillende bijen soorten. De vrouwtjesbij maakt in één kartonnen rietje verschillende cellen met daarin een eitje en ook nog wat pollen en nectar voor de larf. Zorg dat je dit huisje op een zonnige plek hangt gericht naar het zuiden. Specificaties: Kleur: naturel, geel Geslacht: unisex Materiaal: hout, papier, staal Afmeting: 14,6 x 14,8 x 12,8 cm (lxbxh)

Esschert Design bijenhuis 15 x 12 x 21,8 cm hout/zink naturel

12,51 11,91 Inclusief b.t.w
Esschert Design bijenhuis Dit bijenhuis is de perfecte nestgelegenheid voor verschillende bijen soorten. De vrouwtjesbij maakt in één kartonnen rietje verschillende cellen met daarin een eitje en ook nog wat pollen en nectar voor de larf. Zorg dat je dit huisje op een zonnige plek hangt gericht naar het zuiden. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, papier, zink Afmeting: 15 x 12 x 21,8 cm (lxbxh)

Esschert Design bijenhuis 21,2 x 15,7 cm hout/bamboe donkergroen

16,44 15,66 Inclusief b.t.w
Esschert Design bijenhuis Europa telt naast de honingbij, honderden wilde bijensoorten. Deze zelden stekende bijen helpen bij het bestuiven van planten, gewassen en bloemen. Door de afnemende flora en nestmogelijkheden worden veel soorten bedreigd. Dit bijenhuis biedt een perfecte nestplaats aan verschillende soorten bijen. Een vrouwelijk bij maakt in de bamboe rietjes verschillende cellen waarin zij een ei legt. Daarbij zorgt ze voor stuifmeel en nectar als voedsel voor de larve. Hang het bijenhuis op een zonnige, naar het zuiden gerichte plek. Specificaties: Kleur: donkergroen Geslacht: unisex Materiaal: hout, bamboe Afmeting: 14,3 x 15,7 x 21,2 cm (lxbxh) Bevestiging: ophangoog