Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Lifeventure campingbestek 21,5 cm titanium matgrijs

17,92 17,07 Inclusief b.t.w
Lifeventure campingbestek Een superhandige lepel met een lange handgreep. De lepel is gemaakt van titanium en daardoor ultralicht. Specificaties: Kleur: matgrijs Geslacht: unisex Materiaal: titanium Gewicht: 21 gram

Lifeventure cijferslot 58 mm zink groen

13,78 13,12 Inclusief b.t.w
Lifeventure cijferslot Met dit opvallend lichtblauwe cijferslot zie jij jouw koffer meteen op de bagageband liggen. Ook is hij natuurlijk goed beveiligt door jouw persoonlijke cijfercombinatie. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: zink Afmetingen: 15 x 30 x 58 mm (L x B x H) Gewicht: 73 gram Veiligheidskeuring: TSA

Lifeventure compressiezak 10 liter corduroy/nylon blauw

31,24 29,76 Inclusief b.t.w
Lifeventure ultralicht compressiezak Deze compressiezak van vijf liter is gemaakt van hoogwaardig corduroy en nylon, is sterk en duurzaam. De gesiliconiseerde coating aan de buitenkant van de stof en de PU-coating aan de binnenkant bieden bescherming tegen de elementen (naden zijn niet getapet, dus niet volledig waterdicht). Compressiezakken bieden ruimtebesparende oplossingen door de inhoud tot de helft in te pakken en samen te persen, handig voor grote slaapzakken of kleding en zijn ideaal om u te helpen uw spullen gemakkelijk te scheiden en te identificeren. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: corduroy, nylon Inhoud: 10 liter Gewicht: 80 gram Afmetingen: 35,5 x 18 cm (H x B)

Lifeventure compressiezak 15 liter corduroy/nylon groen

36,20 34,48 Inclusief b.t.w
Lifeventure ultralicht compressiezak Deze compressiezak van vijf liter is gemaakt van hoogwaardig corduroy en nylon, is sterk en duurzaam. De gesiliconiseerde coating aan de buitenkant van de stof en de PU-coating aan de binnenkant bieden bescherming tegen de elementen (naden zijn niet getapet, dus niet volledig waterdicht). Compressiezakken bieden ruimtebesparende oplossingen door de inhoud tot de helft in te pakken en samen te persen, handig voor grote slaapzakken of kleding en zijn ideaal om u te helpen uw spullen gemakkelijk te scheiden en te identificeren. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: groen Materiaal: corduroy, nylon Inhoud: 15 liter Gewicht: 90 gram Afmetingen: 41,5 x 22 cm (H x B)

Lifeventure drybag 15 liter nylon oranje

24,40 23,24 Inclusief b.t.w
Lifeventure drybag Deze drybag van is gemaakt van een sterk ripstop nylon materiaal en is zowel licht als duurzaam. De getapete naden zorgen voor dat de drybag waterdicht is. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: oranje Materiaal: nylon Inhoud: 15 liter Gewicht: 40 gram Afmetingen: 50 x 26 x 18,7 cm (H x B x L)

Lifeventure drybag 25 liter nylon rood

24,65 23,48 Inclusief b.t.w
Lifeventure drybag Deze drybag van is gemaakt van een sterk ripstop nylon materiaal en is zowel licht als duurzaam. De getapete naden zorgen voor dat de drybag waterdicht is. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: rood Materiaal: nylon Inhoud: 25 liter Gewicht: 60 gram Afmetingen: 58 x 31 x 24 cm (H x B x L)

Lifeventure drybag 35 liter nylon blauw

30,43 28,98 Inclusief b.t.w
Lifeventure drybag Deze drybag van is gemaakt van een sterk ripstop nylon materiaal en is zowel licht als duurzaam. De getapete naden zorgen voor dat de drybag waterdicht is. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: nylon Inhoud: 35 liter Gewicht: 70 gram Afmetingen: 65 x 33,5 x 25,2 cm (H x B x L)

Lifeventure drybag 5 liter nylon blauw

18,72 17,83 Inclusief b.t.w
Lifeventure drybag Deze drybag van is gemaakt van een sterk ripstop nylon materiaal en is zowel licht als duurzaam. De getapete naden zorgen voor dat de drybag waterdicht is. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: nylon Inhoud: 5 liter Gewicht: 30 gram Afmetingen: 38 x 20,1 x 14 cm (H x B x L)

Lifeventure heuptas 22 cm nylon lichtbruin

17,92 17,07 Inclusief b.t.w
Lifeventure heuptas Deze compacte heuptas is speciaal gemaakt om onder je kleding te dragen tijdens bijvoorbeeld een citytrip. Op zulke plekken is het vaak drukbezocht. Met dit tasje is jouw paspoort en kleingeld veilig. Specificaties: Kleur: lichtbruin Geslacht: unisex Materiaal: nylon RFiD beschermd: ja Aantal vakken: 1 Maat: 26 tot 40 inch

Lifeventure heuptas Kibo 23 cm canvas marineblauw

38,58 36,74 Inclusief b.t.w
Lifeventure heuptas Draag alle benodigdheden die je nodig hebt zonder het grootste deel van een rugzak met deze ruime RFiD-heuptas. De Kibo RFiD-heuptas combineert een historische look met moderne technische kenmerken en is de ideale manier om je spullen mee te nemen. Binnenin vind je één ruim hoofdvak en een intern RFiD beschermd vak, terwijl aan de voorkant een opbergvak aan de voorkant zit dat snel toegankelijk is en ook een zacht gevoerd vak aan de achterkant voor waardevolle spullen. De waterafstotende gewaxte canvas stof is behandeld met Ruco-Dry Eco Plus hydrofobe stofbehandeling, zodat je er zeker van kunt zijn dat je spullen droog blijven, ongeacht het weer. De heupband van deze reistas is ook verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: canvas Afmetingen: 1,5 x 11 x 23 cm (B x H x L)

Lifeventure heuptas Kibo 29 cm canvas marineblauw

52,36 49,87 Inclusief b.t.w
Lifeventure heuptas Draag alle benodigdheden die je nodig hebt zonder het grootste deel van een rugzak met deze ruime RFiD-heuptas. De Kibo RFiD-heuptas combineert een historische look met moderne technische kenmerken en is de ideale manier om je spullen mee te nemen. Binnenin vind je één ruim hoofdvak en een intern RFiD beschermd vak, terwijl aan de voorkant een opbergvak aan de voorkant zit dat snel toegankelijk is en ook een zacht gevoerd vak aan de achterkant voor waardevolle spullen. De waterafstotende gewaxte canvas stof is behandeld met Ruco-Dry Eco Plus hydrofobe stofbehandeling, zodat je er zeker van kunt zijn dat je spullen droog blijven, ongeacht het weer. De heupband van deze reistas is ook verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: marineblauw Materiaal: canvas Afmetingen: 5,5 x 13 x 29,5 cm (B x H x L)

Lifeventure moneybelt 26/44 inch katoen bruin

20,53 19,55 Inclusief b.t.w
Lifeventure moneybelt Ga veilig de onbekende straat op tijdens jouw reis. Deze riem die niet alleen een erg mooi design heeft, heeft ook een verborgen zakje. Hier kun jij jouw los geld veilig in bewaren. Specificaties: Kleur: bruin Geslacht: unisex Materiaal: katoen Afmetingen: 26 tot 44 inch