Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Sunree Apollo 700 hoofdlamp lichtsterkte 700 lumen

128,70 122,57 Inclusief b.t.w
Sunree Apollo 700 hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Dankzij de USB-aansluiting is de hoofdlamp oplaadbaar en heeft geen batterijen nodig. Er is al een 18650 mAh Li-polymeer batterij geïnstalleerd. De batterij aan de achterkant van het hoofd heeft een rood veiligheidslicht en een voedingsindicator. Een vizier boven de lamp voorkomt dat anderen verblinden en richt zich op de lichtstraal. De draaischakelaar maakt nauwkeurig inschakelen en dimmen van het licht mogelijk. Het hoogste niveau is 700 lumen met een zichtbereik van 100 m, het laagste niveau bij 5 lumen met een kijkbereik van 10 m. Het rode SOS-lampje aan de achterkant van het hoofd kan worden in- en uitgeschakeld. De lamp is te gebruiken bij temperaturen van -30 graden tot 50 graden Celsius. Comfortabel: de elastische zweetband is zeer robuust en comfortabel om te dragen. De enkele hoofdstrap geeft extra ondersteuning. De maat kan worden aangepast met drie riemen. De lamp is geschikt voor zowel buitenactiviteiten zoals klimmen, actie, avontuur en klimmen, als voor berg- en grotwerk in extreme duisternis. Met een gewicht van slechts 179 gram zonder batterijen is de lamp ook erg licht en comfortabel om te dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. Door het groothoek lichtontwerp wordt 70% meer oppervlak verlicht dan bij andere hoofdlampen. Objecten of oppervlaktes worden sneller en veiliger herkend.

Sunree C9 tentlamp lichtsterkte 260 lumen

32,50 30,95 Inclusief b.t.w
Sunree C9 tentlamp Deze super paktische campingtentlamp is gemakkelijk in je tent op te hangen dankzij de 170 cm lange kabel om op te hangen De lengte en hoogte van de lamp is individueel in te stellen. De lamp is extreem licht, met slechts 71,5 gram, is de lantaarn ook superlicht en gemakkelijk te vervoeren. De lamp is ook waterdicht en valbestendig. Dankzij de magneet kun je hem aan elk metalen voorwerp bevestigen. Ook erg handig via de aansluitstekker en de usb poort kun je elk stopcontact of powerbank ombouwen tot verlichting. De lamp kan in drie modi worden gebruikt: laag (15 lumen), gemiddeld (70 lumen) en hoog (260 lumen). Lang gebruik: in de middelste stand kan de lamp ongeveer Kan 10 uur gebruikt worden zonder op te laden

Sunree Coolpad headband led hoofdlamp lichtsterkte 60 lumen

27,48 26,17 Inclusief b.t.w
Sunree Coolpad headband led hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Deze twee in een hoofdband met een led hoofdlamp is uitermate geschikt voor hardlopen en joggen ook als het begint te schemeren of donder wordt. Dankzij de USB-aansluiting is de hoofdlamp oplaadbaar en heeft geen batterijen nodig! Er is al een 300 mAh Li-polymeer batterij geïnstalleerd. De lamp kan tijdens het joggen als veiligheidslicht op de achterkant van het hoofd worden gebruikt, maar ook als hoofdlamp met fel licht met 60 lumen. Met de zweetband kun je joggen en rennen zonder hinderlijk zweet in de ogen. Aan de binnenkant van de band is een rubber bevestigd die voorkomt dat het zweet naar beneden loopt. De zweetband is super licht met een gewicht van slechts 32,5 gram. De elastische zweetband is zeer robuust en comfortabel om te dragen. Het afwisselend knipperende blauwe en rode licht dient als veiligheid in het donker, door op de knop te drukken, schakelt u over op wit licht. Deze wordt gebruikt als hoofdlamp. Dankzij het stijlvolle design is het een echte eyecatcher en ziet het er overal geweldig uit.

Sunree Coolpal hoofdlamp lichtsterkte 150 lumen

43,96 41,87 Inclusief b.t.w
Sunree Coolpal hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Extreem lichtgewicht, met een gewicht van slechts 58 gram, is de lamp ook erg licht en door de verstelbare en elastische hoofdband comfortabel tijdens het dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. De lamp kan worden neergeklapt om hem aan te passen aan de perfecte kijkhoek. Met een extra knop kun je de extra felle zaklamp inschakelen door hem vast te houden. De lamp kan in 3 standen worden gebruikt: gemiddeld 65 lumen 10 uur - hoog 150 lumen 7 uur - licht 12 lumen 15 uur - SOS-knipperlicht in rood - voor- en achterkant van het hoofd - voor veilig joggen in het donker. Batterijen inbegrepen: twee AA-batterijen zijn inbegrepen. Het unieke ontwerp van de behuizing verhoogt de temperatuurbestendigheid in vergelijking met andere hoofdlampen. Dankzij het stijlvolle design is het een echte eyecatcher en ziet het er overal geweldig uit.

Sunree Lala kids hoofdlamp lichtsterkte 25 lumen

21,97 20,92 Inclusief b.t.w
Sunree Lala kids hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Batterijen inbegrepen: 2 knoopcelbatterijen zijn inbegrepen. Met een knop kun je de extra felle zaklamp aanzetten, nogmaals indrukken om over te schakelen naar het rode licht. De lamp kan worden neergeklapt om zich aan te passen aan de perfecte kijkhoek. 2 standen: hoog (focus), 25 lumen, 25 m, zicht 6 uur, medium (rood licht), 25 uur. Met een gewicht van slechts 30 gram met batterijen, is de lamp ook erg licht en discreet tijdens het dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. De elastische band is zeer robuust en comfortabel om te dragen. De maat kan worden aangepast met een trekkoord. Ontdek en speel: de hoofdlamp is ook te gebruiken als armband en haarband en is daardoor nog leuker!

Sunree Muye1 hoofdlamp maximaal 440 lumen

74,50 70,95 Inclusief b.t.w
Sunree Muye1 hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Dankzij de USB-aansluiting is de hoofdlamp oplaadbaar en heeft geen batterijen nodig! Er is al een 1800 mAh Li-polymeer batterij geïnstalleerd. Het batterijniveau wordt aangegeven door een lampje naast de USB-poort - oplaadproces: 95% -100% blauw licht, 0% -95% rood knipperend licht. Stroomtoestand: 30% - 100% blauw licht, 5% - 30% rood licht, 0% - 5% rood licht. De lamp gaat aan door beweging (tot 15 cm) voor de sensor, de sensormodus kan eenvoudig worden geactiveerd met de sensorknop. De lamp kan worden neergeklapt om hem aan te passen aan de perfecte kijkhoek. De lamp kan in 5 standen worden gebruikt: gemiddeld (focus) 100 lumen - 55 m zicht - 8 uur, hoog (focus) 330 lumen - 99 m zicht - 3,7 uur, hoog (focus en schijnwerper) 440 lumen - 100 m zicht - 2,5 uur, hoog (schijnwerper) 120 lumen - 16 m zicht, 7,7 uur, laag (schijnwerper) 10 lumen - 5 m zicht - 70 uur. Met een gewicht van slechts 90 gram, is de lamp ook erg licht en comfortabel tijdens het dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. Het unieke ontwerp van de behuizing verhoogt de temperatuurbestendigheid tot 35% in vergelijking met andere hoofdlampen. Hij kan gebruikt worden bij temperaturen tot -15 graden Celsius