Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Beco tankini BEsuit dames B-cup pa/el turquoise

61,90 58,95 Inclusief b.t.w
BECO BEsuit tankini De BECO BEsuit tankini met B-cup is ideaal voor bewegingintensief sporten in het zwembad en buitenwater.  De BEsuit tanktop is de functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  Specificaties: Geslacht: dames Kleur: turquoise  Materiaal: 80% polyamide, 20% elastaan Push-up: ja  Soft cups: ja Maat: 36 (EU)

Beco tankini BEsuit dames C-cup pa/el turquoise

61,90 58,95 Inclusief b.t.w
BECO BEsuit tankini De BECO BEsuit tankini met C-cup is ideaal voor bewegingintensief sporten in het zwembad en buitenwater.  De BEsuit tanktop is de functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  Specificaties: Geslacht: dames Kleur: turquoise  Materiaal: 80% polyamide, 20% elastaan Push-up: ja  Soft cups: ja Maat: 36 (EU)

Beco tankini BEsuit dames D-cup pa/el turquoise

61,90 58,95 Inclusief b.t.w
BECO BEsuit tankini De BECO BEsuit tankini met D-cup is ideaal voor bewegingintensief sporten in het zwembad en buitenwater.  De BEsuit tanktop is de functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  Specificaties: Geslacht: dames Kleur: turquoise  Materiaal: 80% polyamide, 20% elastaan Push-up: ja  Soft cups: ja Maat: 36 (EU)