Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Sunree Apollo 700 hoofdlamp lichtsterkte 700 lumen

110,72 105,45 Inclusief b.t.w
Sunree Apollo 700 hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Dankzij de USB-aansluiting is de hoofdlamp oplaadbaar en heeft geen batterijen nodig. Er is al een 18650 mAh Li-polymeer batterij geïnstalleerd. De batterij aan de achterkant van het hoofd heeft een rood veiligheidslicht en een voedingsindicator. Een vizier boven de lamp voorkomt dat anderen verblinden en richt zich op de lichtstraal. De draaischakelaar maakt nauwkeurig inschakelen en dimmen van het licht mogelijk. Het hoogste niveau is 700 lumen met een zichtbereik van 100 m, het laagste niveau bij 5 lumen met een kijkbereik van 10 m. Het rode SOS-lampje aan de achterkant van het hoofd kan worden in- en uitgeschakeld. De lamp is te gebruiken bij temperaturen van -30 graden tot 50 graden Celsius. Comfortabel: de elastische zweetband is zeer robuust en comfortabel om te dragen. De enkele hoofdstrap geeft extra ondersteuning. De maat kan worden aangepast met drie riemen. De lamp is geschikt voor zowel buitenactiviteiten zoals klimmen, actie, avontuur en klimmen, als voor berg- en grotwerk in extreme duisternis. Met een gewicht van slechts 179 gram zonder batterijen is de lamp ook erg licht en comfortabel om te dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. Door het groothoek lichtontwerp wordt 70% meer oppervlak verlicht dan bij andere hoofdlampen. Objecten of oppervlaktes worden sneller en veiliger herkend.

Sunree Lala kids hoofdlamp lichtsterkte 25 lumen

20,21 19,25 Inclusief b.t.w
Sunree Lala kids hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Batterijen inbegrepen: 2 knoopcelbatterijen zijn inbegrepen. Met een knop kun je de extra felle zaklamp aanzetten, nogmaals indrukken om over te schakelen naar het rode licht. De lamp kan worden neergeklapt om zich aan te passen aan de perfecte kijkhoek. 2 standen: hoog (focus), 25 lumen, 25 m, zicht 6 uur, medium (rood licht), 25 uur. Met een gewicht van slechts 30 gram met batterijen, is de lamp ook erg licht en discreet tijdens het dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. De elastische band is zeer robuust en comfortabel om te dragen. De maat kan worden aangepast met een trekkoord. Ontdek en speel: de hoofdlamp is ook te gebruiken als armband en haarband en is daardoor nog leuker!

Sunree Muye1 hoofdlamp maximaal 440 lumen

43,31 41,25 Inclusief b.t.w
Sunree Muye1 hoofdlamp En toen was er licht in de duisternis! Met deze superhandige hoofdlamp inclusief hoofdband is elke donkere situatie direct verholpen. Dankzij de USB-aansluiting is de hoofdlamp oplaadbaar en heeft geen batterijen nodig! Er is al een 1800 mAh Li-polymeer batterij geïnstalleerd. Het batterijniveau wordt aangegeven door een lampje naast de USB-poort - oplaadproces: 95% -100% blauw licht, 0% -95% rood knipperend licht. Stroomtoestand: 30% - 100% blauw licht, 5% - 30% rood licht, 0% - 5% rood licht. De lamp gaat aan door beweging (tot 15 cm) voor de sensor, de sensormodus kan eenvoudig worden geactiveerd met de sensorknop. De lamp kan worden neergeklapt om hem aan te passen aan de perfecte kijkhoek. De lamp kan in 5 standen worden gebruikt: gemiddeld (focus) 100 lumen - 55 m zicht - 8 uur, hoog (focus) 330 lumen - 99 m zicht - 3,7 uur, hoog (focus en schijnwerper) 440 lumen - 100 m zicht - 2,5 uur, hoog (schijnwerper) 120 lumen - 16 m zicht, 7,7 uur, laag (schijnwerper) 10 lumen - 5 m zicht - 70 uur. Met een gewicht van slechts 90 gram, is de lamp ook erg licht en comfortabel tijdens het dragen. De hoofdlamp is waterdicht en ook te gebruiken bij hevige regen. Het unieke ontwerp van de behuizing verhoogt de temperatuurbestendigheid tot 35% in vergelijking met andere hoofdlampen. Hij kan gebruikt worden bij temperaturen tot -15 graden Celsius