Toont alle 4 resultaten

Show sidebar
-5%
Sluiten

Bull’s dartbordring Quar...

46,46 44,25 Inclusief b.t.w
Bull's Quarterback Surround dartbordring Dit dartbordring van Bull's is voor standaard dartborden gemaakt. Het bord bestaat uit vier delen die zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden. Met een beschermrand van dertien centimeter aan stevig schuimrubber kan worden voorkomen dat er bij een misser gaatjes in de wand komen. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: rubber Beschermingsrand: 13 cm Bordformaat: 18"
-5%
Sluiten

Bull’s dartbordring Quar...

46,46 44,25 Inclusief b.t.w
Bull's Quarterback Surround dartbordring Dit dartbordring van Bull's is voor standaard dartborden gemaakt. Het bord bestaat uit vier delen die zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden. Met een beschermrand van dertien centimeter aan stevig schuimrubber kan worden voorkomen dat er bij een misser gaatjes in de wand komen. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: unisex Materiaal: rubber Beschermingsrand: 13 cm Bordformaat: 18"
-5%
Sluiten

Bull’s dartbordring Quar...

47,20 44,95 Inclusief b.t.w
Bull's Quarterback Surround dartbordring Dit dartbordring van Bull's is voor standaard dartborden gemaakt. Het bord bestaat uit vier delen die zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden. Met een beschermrand van dertien centimeter aan stevig schuimrubber kan worden voorkomen dat er bij een misser gaatjes in de wand komen. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: rubber Beschermingsrand: 13 cm Bordformaat: 18"
-5%
Sluiten

XQ Max dartbordring met LED-ve...

103,81 98,87 Inclusief b.t.w
XQ Max dartbordring Dit fantastische nieuwe dartproduct is een combinatie van een dartbordring en LED-verlichting. De LED-lampjes verlichten het dartbord optimaal. De omranding van EVA-materiaal beschermt de muur ook tegen schade veroorzaakt door verdwaalde darts. Het systeem kan in een paar eenvoudige stappen op het dartboard worden aangesloten. Het dartbord beschikt over 60 LED-lampjes en heeft een kabel die drie meter lang is. Specificaties: Kleur: rood Afmeting: 70 x 70 cm Aantal led lampen: 60 Geslacht: unisex Materiaal: EVA Exclusief dartbord