Toont alle 4 resultaten

Show sidebar
-5%
Sluiten

Sveltus verstelbare halterbank...

186,87 177,98 Inclusief b.t.w
Sveltus verstelbare halterbank De Sveltus trainingsbank is een verstelbare krachtbank die je op verschillende manieren inzet. De rugsteun kan je op vijf verschillende standen zetten en de zitting zelfs op zes. Welke oefening je ook wenst te doen: met deze halterbank train je verschillende spiergroepen. Het verstelsysteem is gemakkelijk: je verandert snel en probleemloos van houding. Je voert buikspieroefeningen gecontroleerd en ergonomisch verantwoord uit. De twee steunen voor de benen bieden de nodige weerstand terwijl je je buikspieren traint. De knie- en beenrollen zijn omhuld met rollerpads met een foam vulling. Train zorgeloos: je schenen en knieholtes zijn op deze manier maximaal beschermd. De afwerking in een matzwarte poedercoating geeft je bank een strakke uitstraling. De antislip rubberen vloerbeschermers zorgen dat de ondergrond niet beschadigd wordt. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal bekleding: foam en vinyl Productgewicht: 10 kg Antislip rubberen vloerbescherming Rugsteun en zitting instelbaar Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg Afmetingen: 105 x 45 x 98 cm (L x B x H)
-5%
Sluiten

Sveltus verstelbare trainingsb...

669,38 637,50 Inclusief b.t.w
Sveltus verstelbare trainingsbank Een professionele trainingsbank met tien verschillende ligposities en vier zitposities. De bank is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een dikke laag foam zodat je comfortabel kan liggen of zitten. Verder zorgt hij voor een goede stabiliteit en verminderd het rugproblemen rijdens het heffen van gewichten. De voetsteunen hebben een antislip zool zodat jouw voeten niet wegglijden. De twee handvaten zorgen ervoor dat je de traingsbank eenvoudig kan verplaatsen. Ideaal voor iedereen die van fitness houdt! Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal bekleding: foam en vinyl Productgewicht: 40 kg Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg Afmetingen: 135 x 65 cm (L x B)
-5%
Sluiten

Tunturi FB80 vlakke halterbank...

253,80 241,71 Inclusief b.t.w
Tunturi FB80 vlakke halterbank trainingsbank Start je met fitnessen? Of ben je een getrainde fitnesser? Deze vlakke halterbank zorgt voor een solide basis tijdens al je trainingen. De Tunturi FB80 Flat bench ondersteunt je borst en je rug: je traint ergonomisch en stabiel op deze fitnessbank. De voordelen van de Tunturi FB80 Flat bench ✔ Solide fitnessbank voor beginner en geoefend fitnesser ✔ Veelzijdige vlakke halterbank ✔ Beenrollen voor extra stabiliteit ✔ Compact en gemakkelijk opklapbaar ✔ Meenemen met de draagbeugel Intensief en effectief De FB80 is een veelzijdige trainingsbank. Maak werk van je core en maak sit ups vanuit lage positie naar achter en terug omhoog. Deze oefening maak je intensiever als je de flat bench declined instelt: zeer effectief! Voor je rug train je met dumbbells of denk aan oefeningen als bench presses. Naast het buikspierbord zorgen de beenrollen voor extra variatiemogelijkheden. De beenrollen hebben een foam vulling en een heavy duty bekleding: ze bieden je stabiliteit tijdens je work-outs. Squats en lunges voor benen en billen. Pectoral flies en bench presses voor de borst. Rowing, side raises en shoulder presses voor rug en schouders. Ab crunches voor de buik: dit is een greep uit de talloze oefeningen die je op de FB80 van Tunturi uitvoert. Weinig ruimte thuis? Met deze vlakke halterbank bespaar je ruimte. Je maakt de FB80 een heel stuk kleiner met het neerklapmechanisme: je schuift het onder een bed of zet het in een kast. Daarnaast neem je het moeiteloos mee met de sterke draagbeugel. Het frame van robuust staal zorgt voor de nodige stevigheid. De afwerking in een mat zwarte poedercoating geeft je fitnessbank een strakke uitstraling. De rubberen antislip voetdoppen beschermen je vloer en voorkomen dat de bank gaat schuiven. Specificaties: Kleur: zwart, groen Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal bekleding: foam en vinyl Productgewicht: 13 kg Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg Afmetingen uitgeklapt: 143 x 43 x 44 cm (L x B x H) Afmetingen ingeklapt: 124 x 43 x 25 cm (L x B x H)
-5%
Sluiten

Tunturi verstelbare halterbank...

430,81 410,30 Inclusief b.t.w
Tunturi UB80 Utility Bench verstelbare halterbank De Tunturi UB80 Utility Bench is een veelzijdige trainingsbank. Enerzijds gebruik je deze fitnessbank als buikspierbank, anderzijds schakel je de UB80 in als halterbank onder haltersteunen. De voordelen van de Tunturi UB80 halterbank: ✔Verschillende trainingsopties om thuis te trainen ✔Halterbank én buikspierbank ✔Verstelbare rugleuning ✔Verstelbare zitting ✔Compact en gemakkelijk opklapbaar De Tunturi UB80 Utility Bench is een verstelbare bank die je op verschillende manieren inzet. Zowel de rugsteun als de zitting kan je op vier verschillende standen zetten. Welke oefening je ook wenst te doen: met deze halterbank train je verschillende spiergroepen. Het verstelsysteem is gemakkelijk: je verandert snel en probleemloos van houding. Je voert buikspieroefeningen gecontroleerd en ergonomisch verantwoord uit. De twee steunen voor de benen bieden de nodige weerstand terwijl je je buikspieren traint. De knie- en beenrollen zijn omhuld met roller pads met een foam vulling. Train zorgeloos: je schenen en knieholtes zijn op deze manier maximaal beschermd. De gestikte zitting met extra stevige hoeken garandeert een lange levensduur van je halterbank en voorkomt slijtage op kwetsbare delen. Het frame van robuust staal zorgt voor de nodige stevigheid. De afwerking in een matzwarte poedercoating geeft je bank een strakke uitstraling. De antislip rubberen vloerbeschermers zorgen dat de ondergrond niet beschadigd wordt. Met deze compacte halterbank bespaar je ruimte. Je maakt de UB80 een heel stuk kleiner met het neerklapmechanisme. Zo past de halterbank onder een bed of in de kast. Specificaties: Kleur: zwart, groen Geslacht: unisex Materiaal frame: staal Materiaal bekleding: foam en vinyl Productgewicht: 21,5 kg Antislip rubberen vloerbescherming Rugsteun en zitting instelbaar Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg Afmetingen uitgeklapt: 141 x 42 x 121 cm (L x B x H) Afmetingen ingeklapt: 132 x 42 x 34 cm (L x B x H)