Toont alle 3 resultaten

Show sidebar
-5%
Sluiten

Mercian hockeyhandschoen links...

31,00 29,53 Inclusief b.t.w
Mercian hockeyhandschoen links Evolution 0.1 Met deze handschoen van Mercian ben jij altijd optimaal beschermd! De handschoen heeft een open handpalm en een harde schaal op de buitenkant van de hand. Door de open handpalm heb jij altijd optimaal gevoel met jouw stick. De handschoen wordt geleverd in een handige opbergtas. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: 82% polyester, 18% spandex Maat: S (Indicatie schoenmaat: 39-40) De handschoen is geschikt voor de linkerhand.
-5%
Sluiten

Mercian hockeyhandschoen links...

25,09 23,90 Inclusief b.t.w
Mercian hockeyhandschoen links Evolution 0.2 Met deze handschoen van Mercian ben jij altijd optimaal beschermd! De handschoen heeft een open handpalm en een harde schaal op de buitenkant van de hand. Door de open handpalm heb jij altijd een optimale grip op jouw stick. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: neopreen Maat: L (Indicatie schoenmaat: 43-44) De handschoen is geschikt voor de linkerhand.
-5%
Sluiten

Mercian hockeyhandschoen links...

25,09 23,90 Inclusief b.t.w
Mercian hockeyhandschoen links Evolution 0.2 Met deze handschoen van Mercian ben jij altijd optimaal beschermd! De handschoen heeft een open handpalm en een harde schaal op de buitenkant van de hand. Door de open handpalm heb jij altijd optimaal een optimale grip op jouw stick. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: neopreen Maat: M (Indicatie schoenmaat: 41-42) De handschoen is geschikt voor de linkerhand.