Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Mercian borst- en schouderbeschermer Evolution blauw

102,63 97,74 Inclusief b.t.w
Mercian borst- en schouderbeschermer Evolution Een hockeykeeper is extra kwetsbaar door de schoten die hard op hem af komen in het doel. Keepers kunnen blessures voorkomen door een uitrusting te dragen die hen beschermt en speciaal voor hen is gemaakt. Met een bodyprotector is uw lichaam altijd goed beschermd. Deze bedekt de hele romp waardoor zelfs een harde bal of een stick die iets te hoog komt, geen schade aanricht. Specificaties: Kleur: blauw, oranje Geslacht: unisex Materiaal: foam, polyester, kunststof Borstomvang: 74 cm Lengte 48 cm Maat: XXS

Mercian Elleboogbeschermers 5030 junior wit

53,87 51,31 Inclusief b.t.w
Mercian Elleboogbeschermers 5030. Deze elleboogbeschermers voor volwassenen geven op kunstgras een super goede bescherming. Ook de binnenkant van de arm wordt voor een deel mee beschermd. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Materiaal: 100% polyester Geschikt voor een lichaamslengte van 147 t/m 168 cm Maat: L

Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek junior zwart

66,07 62,92 Inclusief b.t.w
Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek. Deze waterdichte overbroek is speciaal gemaakt voor de keepers. De broek is slijtvast door een extra versteviging aan de rechter achterkant, waardoor dit model ook op zandvelden te gebruiken is. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal: 100% Polyurethaan Maat: L (Taillemaat: 71-76 cm)

Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek senior zwart

72,15 68,71 Inclusief b.t.w
Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek. Deze waterdichte overbroek is speciaal gemaakt voor de keepers. De broek is slijtvast door een extra versteviging aan de rechter achterkant, waardoor dit model ook op zandvelden te gebruiken is. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: 100% Polyurethaan Maat: L (Taillemaat: 86-91 cm)

Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek youth zwart

60,35 57,47 Inclusief b.t.w
Mercian Sher-Wood Keeper Overbroek. Deze waterdichte overbroek is speciaal gemaakt voor de keepers. De broek is slijtvast door een extra versteviging aan de rechter achterkant, waardoor dit model ook op zandvelden te gebruiken is. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior (youth) Materiaal: 100% Polyurethaan Maat: M (Taillemaat: 56-61 cm)