Toont alle 8 resultaten

Show sidebar
-5%
Sluiten

Hayabusa Jiu-Jitsu Pak Kanji heren blauw maat S

139,71 133,06 Inclusief b.t.w
Hayabusa BJJ Pak Met dit Jiu Jitsu pak ben jij de baas over elke aanvaller! Het pak is gemaakt van 100 procent katoen, wat voor veel stevigheid zorgt, maar ook voor het snel opdrogen van het pak na het intensieve sporten. De stretch in de naden zorgt voor maximale been en heup vrijheid. Kleur:Blauw Geslacht: Heren Materiaal: 100% Katoen Maat: S
-5%
Sluiten

Nihon Judopak GI Limited Edition unisex blauw maat 200

155,39 147,99 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak GI Limited Edition. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren en (wedstrijd) judoka’s die alléén met het beste van het beste tevreden zijn. Het exclusieve aan dit judopak is de schouder borduring. De borduring is in de kleur van het pak, waardoor het een stoerdere en exclusieve uitstraling krijgt. Het pak is voorgewassen, waardoor het nauwelijks krimpt. Het pak is ook geschikt voor jiu-jitsu. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 200 Het pak wordt geleverd exclusief de zwarte band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak GI Limited Edition unisex blauw maat 205

155,39 147,99 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak GI Limited Edition. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren en (wedstrijd) judoka’s die alléén met het beste van het beste tevreden zijn. Het exclusieve aan dit judopak is de schouder borduring. De borduring is in de kleur van het pak, waardoor het een stoerdere en exclusieve uitstraling krijgt. Het pak is voorgewassen, waardoor het nauwelijks krimpt. Het pak is ook geschikt voor jiu-jitsu. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 205 Het pak wordt geleverd exclusief de zwarte band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak GI Limited Edition unisex wit maat 205

135,30 128,86 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak GI Limited Edition. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren en (wedstrijd) judoka’s die alléén met het beste van het beste tevreden zijn. Het exclusieve aan dit judopak is de schouder borduring. De borduring is in de kleur van het pak, waardoor het een stoerdere en exclusieve uitstraling krijgt. Het pak is voorgewassen, waardoor het nauwelijks krimpt. Het pak is ook geschikt voor jiu-jitsu. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 205 Het pak wordt geleverd exclusief de zwarte band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak GI unisex blauw maat 200

147,51 140,49 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak Gi. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren en (wedstrijd) judoka’s die alléén met het beste van het beste tevreden zijn. Op de mouw en broek staan traditionele Japanse borduring. Het pak is voorgewassen, waardoor het nauwelijks krimpt. Het pak is ook geschikt voor jiu-jitsu. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 200 Het pak wordt geleverd exclusief de bruine band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak GI unisex blauw maat 205

147,51 140,49 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak Gi. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren en (wedstrijd) judoka’s die alléén met het beste van het beste tevreden zijn. Op de mouw en broek staan traditionele Japanse borduring. Het pak is voorgewassen, waardoor het nauwelijks krimpt. Het pak is ook geschikt voor jiu-jitsu. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 205 Het pak wordt geleverd exclusief de bruine band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak Meiyo unisex blauw maat 195

117,99 112,37 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak Meiyo. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren die een soepel pak willen. Het judopak heeft extra verstevigingen op de rug en schouders. Op de mouw en de broekspijp is de traditionele Japanse borduring te zien. Het pak is gemaakt volgens de voorschriften van de internationale Judo Federatie maar is niet IJF approved. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 195 Het pak wordt geleverd exclusief de bruine band.
-5%
Sluiten

Nihon Judopak Meiyo unisex blauw maat 205

121,91 116,11 Inclusief b.t.w
Nihon Judopak Meiyo. Met dit judopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit judopak is geschikt voor leraren die een soepel pak willen. Het judopak heeft extra verstevigingen op de rug en schouders. Op de mouw en de broekspijp is de traditionele Japanse borduring te zien. Het pak is gemaakt volgens de voorschriften van de internationale Judo Federatie maar is niet IJF approved. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: 100% wafelkatoen Maat: 205 Het pak wordt geleverd exclusief de bruine band.