Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

adidas taekwondopak ADI-Club 3 Dobok unisex wit

66,41 63,25 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Club 3 Dobok taekwondopak Dit taekwondopak is ideaal voor gevorderden en is WTF goedgekeurd. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord. De jas heeft witte revers en de bekende drie-streep op de schouders. Daarnaast staat het WTF-logo op de borst. Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 210 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak ADI-Start Dobok unisex wit

61,37 58,45 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Start Dobok taekwondopak Dit stevige taekwondopak is ideaal voor iedereen die met deze sport wil beginnen. De jas heeft witte revers, het WTF-logo staat op de borst en het adidas-logo op de mouw. Het pak is goedgekeurd door de WTF. De broek heeft een elastische tailleband met een extra koord.  Let op: het pak wordt geleverd zonder witte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 20 % katoen, 80% polyester Maat: 200 Inhoud: 1 Taekwondopak 1 Witte band

adidas taekwondopak Instructor Champion ITF unisex wit

67,67 64,45 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Instructor Champion ITF Dit taekwondopak van adidas is ideaal voor de serieuze taekwondo-beoefenaar en is ITF goedgekeurd. De jas is gemaakt volgens traditioneel ITF-model en is voorzien van een klittenbandsluiting. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord voor de perfecte pasvorm. Het pak heeft een witte revers en een geborduurd ITF-logo op de borst. Inclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 45% katoen, 55% polyester Maat: 170 Het pak wordt geleverd inclusief zwarte band.

adidas taekwondopak Poomsae dames wit/blauw

127,25147,45 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd en de pantalon is voorzien van een elastiek en een koord. Het pak is getailleerd, speciaal voor dames. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: dames Kleur: wit/blauw Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 180 Het pak wordt geleverd exclusief band.

adidas taekwondopak Poomsae junior wit/blauw

52,97 50,45 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd. De pantalon is voorzien van elastiek en een koord zodat deze voor iedereen passend gemaakt kan worden. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit/blauw Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 120 Het pak wordt geleverd exclusief band.

adidas taekwondopak Poomsae junior wit/rood

52,97 50,45 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd. De pantalon is voorzien van elastiek en een koord zodat deze voor iedereen passend gemaakt kan worden. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit/rood Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 130 Het pak wordt geleverd exclusief band.

JCalicu taekwondopak Poomsae Pro Athlete geel/zwart

42,79 40,75 Inclusief b.t.w
JCalicu taekwondopak Poomsae Pro Athlete Met dit taekwonodopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit taekwondopak is een speciaal competitie poomsae pak. Het pak heeft zwarte revers en geribbelde stof. Daarnaast is het pak licht, ademend en vooral heel duurzaam. Specificaties: Kleur: geel, zwart Maat: 180 Geslacht: unisex Materiaal jas: 65% polyester, 35% katoen Materiaal broek: 100% polyester