Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Show sidebar

adidas taekwondopak ADI-Champ III Dobok unisex wit/zwart

80,95 77,10 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Champ III Dobok taekwondopak Dit pak van adidas is een echt wedstrijdpak voor toppers. De revers zijn zwart en het pak is voorzien van climacool technologie. Hierdoor worden warmte en zweet afgevoerd en ademt de stof goed. De broek heeft een elastische band met vetersluiting. De zeer fijne pasvorm draagt bij aan een topprestatie. Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit/zwart Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 150 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak ADI-Club 3 Dobok unisex wit

66,1689,11 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Club 3 Dobok taekwondopak Dit taekwondopak is ideaal voor gevorderden en is WTF goedgekeurd. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord. De jas heeft witte revers en de bekende drie-streep op de schouders. Daarnaast staat het WTF-logo op de borst. Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 140 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak ADI-Club 3 Dobok unisex wit

88,00 83,81 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Club 3 Dobok taekwondopak Dit taekwondopak is ideaal voor gevorderden en is WTF goedgekeurd. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord. De jas heeft witte revers en de bekende drie-streep op de schouders. Daarnaast staat het WTF-logo op de borst. Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 210 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak ADI-Club 3 Dobok unisex zwart/wit

66,1689,11 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Club 3 Dobok taekwondopak Dit taekwondopak is ideaal voor gevorderden en is WTF goedgekeurd. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord. De jas heeft zwarte revers en de bekende drie-streep op de schouders. Daarnaast staat het adidas-logo op de borst. Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: zwart/wit Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 130 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak ADI-Start Dobok unisex wit

47,2662,12 Inclusief b.t.w
adidas ADI-Start Dobok taekwondopak Dit stevige taekwondopak is ideaal voor iedereen die met deze sport wil beginnen. De jas heeft witte revers, het WTF-logo staat op de borst en het adidas-logo op de mouw. Het pak is goedgekeurd door de WTF. De broek heeft een elastische tailleband met een extra koord. Daarnaast wordt het pak geleverd met een witte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 20 % katoen, 80% polyester Maat: 130 Inhoud: 1 Taekwondopak 1 Witte band

adidas taekwondopak Dobok ITF Black Belt Champion wit

71,79 68,38 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Dobok ITF Black Belt Champion Dit taekwondopak van adidas is geschikt voor de professionele taekwondo-beoefenaar. De jas is gemaakt volgens traditioneel ITF-model en heeft een witte revers en zwarte frame. Hierdoor is het pak geschikt voor de eerste tot derde zwarte-band taekwondo-master. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord voor de perfecte pasvorm. Het pak is voorzien van een geborduurd ITF-logo op de borst en de tekst Taekwon-Do op de rug. Exclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 55% katoen, 45% polyester Maat: 160 Het pak wordt geleverd exclusief zwarte band.

adidas taekwondopak Dobok Student ITF unisex wit

62,0869,64 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Dobok Student ITF Dit taekwondopak van adidas is ideaal voor de serieuze taekwondo-beoefenaar en is ITF goedgekeurd. De jas is gemaakt volgens traditioneel ITF-model en is voorzien van een klittenbandsluiting. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord voor de perfecte pasvorm. Het pak heeft een witte revers en een geborduurd ITF-logo op de borst. Inclusief witte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 35% katoen, 65% polyester Maat: 190 Het pak wordt geleverd inclusief witte band.

adidas taekwondopak Instructor Champion ITF unisex wit

103,87 98,93 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Instructor Champion ITF Dit taekwondopak van adidas is ideaal voor de serieuze taekwondo-beoefenaar en is ITF goedgekeurd. De jas is gemaakt volgens traditioneel ITF-model en is voorzien van een klittenbandsluiting. De broek is voorzien van een elastische tailleband en een extra koord voor de perfecte pasvorm. Het pak heeft een witte revers en een geborduurd ITF-logo op de borst. Inclusief zwarte band. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: 45% katoen, 55% polyester Maat: 170 Het pak wordt geleverd inclusief zwarte band.

adidas taekwondopak Poomsae dames wit/blauw

135,02156,62 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd en de pantalon is voorzien van een elastiek en een koord. Het pak is getailleerd, speciaal voor dames. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: dames Kleur: wit/blauw Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 150 Het pak wordt geleverd exclusief band.

adidas taekwondopak Poomsae junior wit/blauw

77,1090,28 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd. De pantalon is voorzien van elastiek en een koord zodat deze voor iedereen passend gemaakt kan worden. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit/blauw Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 120 Het pak wordt geleverd exclusief band.

adidas taekwondopak Poomsae junior wit/rood

77,1090,28 Inclusief b.t.w
adidas taekwondopak Poomsae Dit taekwondopak van adidas is een ideaal pak voor zowel beginners als professionele vechters. Het pak is stevig maar soepel en het is goedgekeurd door de World Taekwondo Federation. Op het pak is de Adi-Flex-technologie toegepast waardoor de stof extra rekbaar en comfortabel is. Op de borst en de broek is het adidas-logo geborduurd. De pantalon is voorzien van elastiek en een koord zodat deze voor iedereen passend gemaakt kan worden. Exclusief band. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit/rood Materiaal: 45% polyester, 55% katoen Maat: 120 Het pak wordt geleverd exclusief band.

JCalicu taekwondopak Club unisex wit

33,4837,34 Inclusief b.t.w
JCalicu taekwondopak Club Met dit taekwonodopak ben jij de baas over elke tegenstander! Dit taekwondopak is geschikt voor beginners. Het pak heeft witte revers en geribbelde stof. Het pak heeft optimale bewegingsvrijheid, hierdoor geef jij zonder problemen een trap of een stoot. Specificaties: Kleur: wit Lichaamslengte: 190 cm Geslacht: unisex Materiaal: 65% Polyester, 35% katoen Het pak wordt geleverd inclusief één witte band. WTF goedgekeurd.