Toont alle 6 resultaten

Show sidebar
-5%
Sluiten

Intex reddingsvest junior 23 t...

48,02 45,74 Inclusief b.t.w
Intex reddingsvest Met dit reddingsvest kan jouw kind veilig het water op. Het vest is gemaakt van fluorescerend oranje zodat je extra goed zichtbaar bent. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: junior Materiaal buitenkant: nylon Materiaal vulling: PE-schuim Maat: one size Gebruikersgewicht: 23 tot 41 kg
-5%
Sluiten

Intex reddingsvest Unisex vana...

57,86 55,10 Inclusief b.t.w
Intex reddingsvest Met dit reddingsvest kan je veilig het water op. Het vest is gemaakt van fluorescerend oranje zodat je extra goed zichtbaar bent. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Materiaal buitenkant: nylon Materiaal vulling: PE-schuim Maat: one size Borstomvang drager: 76 tot 132 cm Minimaal gebruikersgewicht: 40 kg
-5%
Sluiten

Zoggs zwemvest Deep Sea jongen...

52,06 49,58 Inclusief b.t.w
Zoggs zwemvest Deep Sea Dit zwemvest van Zoggs zorgt ervoor dat jouw kleine meer drijfvermogen heeft en het bevordert een natuurlijke zwemhouding. Door dit vest kan jouw kleine wennen aan het bewegen van de armen en benen in het water. Het vest heeft een rits aan de achterzijde zodat ze zelf het vest niet uit kunnen trekken in het water. Het foam in de mouwen voorkomt dat het jack omhoog glijdt. Specificaties: Kleur: blauw/groen Materiaal vest: neopreen Materiaal mouwen: 80% polyamide, 20% elastaan Materiaal vulling armen: foam Geslacht: jongens Maat: 104 (4-5 jaar)
-5%
Sluiten

Zoggs zwemvest Mermaid Flower ...

54,02 51,45 Inclusief b.t.w
Zoggs zwemvest Mermaid Flower Dit zwemvest van Zoggs zorgt ervoor dat jouw kleine meer drijfvermogen heeft en het bevordert een natuurlijke zwemhouding. Door dit vest kan jouw kleine wennen aan het bewegen van de armen en benen in het water. Het vest heeft een rits aan de achterzijde zodat ze zelf het vest niet uit kunnen trekken in het water. Het foam in de mouwen voorkomt dat het jack omhoog glijdt. Specificaties: Kleur: roze/multicolor Materiaal vest: neopreen Materiaal mouwen: 80% polyamide, 20% elastaan Materiaal vulling armen: foam Geslacht: meisjes Maat: 104 (4-5 jaar)
-5%
Sluiten

Zoggs zwemvest Purple meisjes ...

52,06 49,58 Inclusief b.t.w
Zoggs zwemvest Purple Dit zwemvest van Zoggs zorgt ervoor dat jouw kleine meer drijfvermogen heeft en het bevordert een natuurlijke zwemhouding. Door dit vest kan jouw kleine wennen aan het bewegen van de armen en benen in het water. Het vest heeft een rits aan de achterzijde zodat ze zelf het vest niet uit kunnen trekken in het water. Het foam in de mouwen voorkomt dat het jack omhoog glijdt. Specificaties: Kleur: paars/oranje Materiaal vest: neopreen Materiaal mouwen: 80% polyamide, 20% elastaan Materiaal vulling armen: foam Geslacht: meisjes Maat: 104 (4-5 jaar)
-5%
Sluiten

Zoggs zwemvest Purple meisjes ...

44,14 42,04 Inclusief b.t.w
Zoggs zwemvest Purple Dit zwemvest van Zoggs zorgt ervoor dat jouw kleine meer drijfvermogen heeft en het bevordert een natuurlijke zwemhouding. Door dit vest kan jouw kleine wennen aan het bewegen van de armen en benen in het water. Het vest heeft een rits aan de achterzijde zodat ze zelf het vest niet uit kunnen trekken in het water. Het foam in de mouwen voorkomt dat het jack omhoog glijdt. Specificaties: Kleur: paars/oranje Materiaal vest: neopreen Materiaal mouwen: 80% polyamide, 20% elastaan Materiaal vulling armen: foam Geslacht: meisjes Maat: 92 (4-5 jaar)