Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Esschert Design bijenhuis 14,6 x 14,8 cm hout naturel/geel

17,27 16,45 Inclusief b.t.w
Esschert Design bijenhuis Dit bijenhuis is de perfecte nestgelegenheid voor verschillende bijen soorten. De vrouwtjesbij maakt in één kartonnen rietje verschillende cellen met daarin een eitje en ook nog wat pollen en nectar voor de larf. Zorg dat je dit huisje op een zonnige plek hangt gericht naar het zuiden. Specificaties: Kleur: naturel, geel Geslacht: unisex Materiaal: hout, papier, staal Afmeting: 14,6 x 14,8 x 12,8 cm (lxbxh)

Esschert Design bijenhuis 15 x 12 x 21,8 cm hout/zink naturel

13,07 12,45 Inclusief b.t.w
Esschert Design bijenhuis Dit bijenhuis is de perfecte nestgelegenheid voor verschillende bijen soorten. De vrouwtjesbij maakt in één kartonnen rietje verschillende cellen met daarin een eitje en ook nog wat pollen en nectar voor de larf. Zorg dat je dit huisje op een zonnige plek hangt gericht naar het zuiden. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: hout, papier, zink Afmeting: 15 x 12 x 21,8 cm (lxbxh)

Esschert Design insectenhotel 24,1 cm hout/staal naturel

20,74 19,75 Inclusief b.t.w
Esschert Design insectenhotel Insecten vervullen vele taken in jouw tuin! Met dit insectenhotel creëer jij een nieuw thuis voor allerlei verschillende soorten insecten. Het hotel is gemaakt met natuurlijke onderdelen en biedt de insecten een veilige overlevingsplaats. De natuurlijke leefomgeving van vele insectensoorten wordt bedreigd door hun omgeving, dit is de perfecte manier om ze te helpen en te beschermen! Specificaties: Kleur: naturel, rood Geslacht: unisex Materiaal: hout, staal Afmeting: 18,2 x 14,5 x 24,1 cm (lxbxh)

Lifetime Garden vogelnest stro Ø23x31cm

8,35 7,95 Inclusief b.t.w
Lifetime Garden vogelnest Dit vogelnest is een mooie decoratie voor in de tuin met een kans dat vogeltjes zich er in komen nestelen. Hang hem op aan een boom, aan de schutting, een schuurtje of in de bosjes en wacht tot er vogeltjes in komen nestelen. Specificaties: Merktype: lifetime garden Materiaal: stro Kleur: lichtbruin, groen Afmetingen: Ø23 x 31 cm (D x H)