Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Lifetime Garden vogelnest stro Ø10x24cm

3,43 3,26 Inclusief b.t.w
Lifetime Garden vogelnest Dit vogelnest is een mooie decoratie voor in de tuin met een kans dat vogeltjes zich er in komen nestelen. Hang hem op aan een boom, aan de schutting, een schuurtje of in de bosjes en wacht tot er vogeltjes in komen nestelen. Specificaties: Merktype: lifetime garden Materiaal: stro Kleur: lichtbruin Afmetingen: Ø10 x 24 cm (D x H)

Lifetime Garden vogelnest stro Ø23x31cm

6,90 6,57 Inclusief b.t.w
Lifetime Garden vogelnest Dit vogelnest is een mooie decoratie voor in de tuin met een kans dat vogeltjes zich er in komen nestelen. Hang hem op aan een boom, aan de schutting, een schuurtje of in de bosjes en wacht tot er vogeltjes in komen nestelen. Specificaties: Merktype: lifetime garden Materiaal: stro Kleur: lichtbruin, groen Afmetingen: Ø23 x 31 cm (D x H)

Moses bijenhotel 26 cm

19,92 18,97 Inclusief b.t.w
Moses bijenhotel Hoe mooi staat dit in je tuin! Dit bijenhotel is gemaakt van vurenhout en bamboe en is geschikt als verblijfplaats voor wilde bijen. Hij wordt geleverd inclusief informatieboekje (in Duits). Specificaties: Geslacht: unisex Materiaal: vurenhout, bamboe Kleur: bruin, groen Afmeting: 14 x 26 x 8,5 cm. Leeftijd: vanaf 12 jaar