Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Madison ligbedkussen Chris 200 x 65 cm katoen/polyester rood

107,57 102,45 Inclusief b.t.w
Madison Chris ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft prachtige tinten en een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: rood Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)

Madison ligbedkussen Chris 200 x 65 cm katoen/polyester roze

107,57 102,45 Inclusief b.t.w
Madison Chris ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft prachtige tinten en een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: roze Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)

Madison ligbedkussen Circle 200 x 65 cm katoen/polyester blauw

107,57 102,45 Inclusief b.t.w
Madison Circle ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft prachtige tinten en een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)

Madison ligbedkussen Circle 200 x 65 cm katoen/polyester grijs

107,57 102,45 Inclusief b.t.w
Madison Circle ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft prachtige tinten en een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: grijs Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)

Madison ligbedkussen Circle 200 x 65 cm katoen/polyester groen

107,57 102,45 Inclusief b.t.w
Madison Circle ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft prachtige tinten en een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: groen Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)

Madison ligbedkussen Lines 200 x 65 cm katoen/polyester grijs

102,64 97,75 Inclusief b.t.w
Madison Lines ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor in jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare sluiting en banden aan de achterkant waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: grijs Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 cm (L x B)

Madison ligbedkussen Lines 200 x 65 cm katoen/polyester rood

102,64 97,75 Inclusief b.t.w
Madison Lines ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor in jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare sluiting en banden aan de achterkant waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft een mooie print waardoor het zeker een toevoeging aan jouw tuin zal zijn! Specificaties: Kleur: rood Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 cm (L x B)

Madison ligbedkussen Nils 200 x 65 cm dralon taupe

130,46 124,25 Inclusief b.t.w
Madison Nils ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare band aan de achterkant en touwtjes waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen heeft traditioneel geweven blok print. Specificaties: Kleur: taupe Materiaal: 100% dralon Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H) Gewicht: 2 kg Ritssluiting: nee Waterafstotend voor buiten: nee

Madison ligbedkussen Outdoor Manchester 190 x 60 cm grijs

178,24 169,75 Inclusief b.t.w
Madison Outdoor Manchester ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk comfortabel kussen voor in jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen uit de Excellent Emmy-collectie van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het ligbedkussen heeft een verstelbare sluiting en banden aan de achterkant waardoor het altijd op de juiste plek goed vast blijft zitten. De Excellent Emmy-collectie bestaat uit stijlvolle kussens gemaakt van hoogwaardige materialen. Het elegante dessin van het kussen is al jarenlang goed en gangbaar met alle trends, dus met deze kussens weet jij tal van stijlvolle combinaties te maken in alle kleurthema's. Het kussen is gemaakt van 50% katoen, 45% polyester en 5% gerecyclede stoffen: dit zorgt ervoor dat het kussen sterker is dan katoen en daarbij beter zijn kleur behoudt. Dat is handig! Aan dit nieuwe type ligbedkussen is een moderne draai gegeven: de hoofdsteun is een extra keer genaaid, het kussen is voorzien van een luxe bies en het oppervlak is egaal gehouden door er geen knopen in te naaien. Op deze manier is je tuinset helemaal van nu! Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: grijs Materiaal: 50% katoen, 45% polyester Afmetingen:190 x 60 x 5 cm (l x b x h) Gewicht: circa 2800 gram Waterafstotend: nee Ritssluiting: geen

Madison ligbedkussen Panama 200 x 50 cm polykatoen/schuim blauw

83,74 79,75 Inclusief b.t.w
Madison ligbedkussen Comfortabel genieten van het zonnetje in je ligbed? Dan is dit kussen perfect voor jou! Het kussen is voorzien van een verstelbare band en touwtjes, zodoende glijdt het kussen niet gemakkelijk van het bed af. Daarbij heeft het kussen ingenaaide knopen en een volant voor de 'finishing touch'. Het kussen komt uit de Panama serie die bestaat uit uni kleuren van goede kwaliteit. Doordat het kussen gemaakt is van 50% katoen, 45% polyester en 5% gerecyclede stoffen, is het sterker dan katoen en behoudt het daardoor zijn kleur beter. Het kussen is verder gevuld met Mix SG-20 schuim. Dit houdt in dat het schuim veel langer zijn veerkracht behoudt. Hierdoor verslapt het kussen niet en heb je jaren plezier in jouw tuin! Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal hoes: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Materiaal vulling: schuim Afmetingen: 200 x 50 cm (LxB) Dikte: 8 cm Kwaliteit van schuim: Mix SG-20 Gewicht: 1,7 kg Waterafstotend: nee Ritssluiting: nee

Madison ligbedkussen Panama 200 x 50 cm polykatoen/schuim taupe

83,74 79,75 Inclusief b.t.w
Madison ligbedkussen Comfortabel genieten van het zonnetje in je ligbed? Dan is dit kussen perfect voor jou! Het kussen is voorzien van een verstelbare band en touwtjes, zodoende glijdt het kussen niet gemakkelijk van het bed af. Daarbij heeft het kussen ingenaaide knopen en een volant voor de 'finishing touch'. Het kussen komt uit de Panama serie die bestaat uit uni kleuren van goede kwaliteit. Doordat het kussen gemaakt is van 50% katoen, 45% polyester en 5% gerecyclede stoffen, is het sterker dan katoen en behoudt het daardoor zijn kleur beter. Het kussen is verder gevuld met Mix SG-20 schuim. Dit houdt in dat het schuim veel langer zijn veerkracht behoudt. Hierdoor verslapt het kussen niet en heb je jaren plezier in jouw tuin! Specificaties: Kleur: taupe Geslacht: unisex Materiaal hoes: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Materiaal vulling: schuim Afmetingen: 200 x 50 cm (LxB) Dikte: 8 cm Kwaliteit van schuim: Mix SG-20 Gewicht: 1,7 kg Waterafstotend: nee Ritssluiting: nee

Madison ligbedkussen Panama 200 x 65 cm katoen/polyester beige

83,74 79,75 Inclusief b.t.w
Madison Panama ligbedkussen Ben jij op zoek naar een heerlijk kussen voor jouw ligbed? Dan is dit prachtige kussen van Madison perfect! Met dit kussen kun jij heerlijk genieten van het weer in jouw tuin. Het kussen heeft een verstelbare sluiting en banden aan de achterkant waardoor het altijd op de juiste plek blijft zitten. Het kussen is gemaakt van goede kwaliteit! Specificaties: Kleur: beige Materiaal: 50% katoen, 45% polyester, 5% gerecyclede stoffen Afmetingen: 200 x 65 x 7 cm (L x B x H)