Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Luxform hanglamp Galaxy led 1,5V 7,6 x 15,5 cm glas zwart

32,93 31,36 Inclusief b.t.w
Luxform Galaxy hanglamp Deze hanglamp van Luxform, werkt alleen op batterijen. De hanglamp zal jou ook nog tot in de laatste uurtjes van een sfeervolle omgeving laten genieten en is erg gemakkelijk op te hangen. Verder heeft de hanglamp ook een timerfunctie, hierbij zal als het licht aanstaat, de lamp zes uur lang branden en vervolgens automatisch 18 uur uitgeschakeld worden. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: glas Afmetingen: 7,6 x 7,6 x 15,5 cm (LxBxH) Lichtbron: led (inbegrepen) Brandduur: 24 uren Beschermingsklasse: IP-44 Type voeding: 4x 1,5V AA batterijen (niet inbegrepen)

Luxform sfeerlamp Pumpkin Ball led 1,5V 28 cm staal zilver

52,90 50,38 Inclusief b.t.w
Luxform Pumpkin Ball sfeerlamp Deze lamp is een mooie verlichting voor de tuintafel en op en rondom het terras. Deze lamp van Luxform is gemaakt van staal en heeft 24 amberkleurige led's die op en neer bewegen. Hierdoor ontstaat het effect dat een kaars in de lamp brandt. Omdat het een batterijlamp is, is het veilig voor kinderen en dieren. Zo kun je in alle rust genieten van de tuin en het balkon. De "Pumpkin" is ideaal om op en rond je terras, balkon en tuintafel neer te zetten. Past heel goed in een romantische en herfstige omgeving en zal je gasten betoveren. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: staal, kunststof Diameter: 28 cm Hoogte: 33 cm Lichtbron: led (inbegrepen) Brandduur: 24 uren Beschermingsklasse: IP44 Specificaties batterij: Type batterij: Alkaline (3x, niet inbegrepen) Formaat batterij: AAA Voltage batterij: 1,5V

Luxform sfeerlamp Pumpkin Leaf led 1,5V 28 cm staal koper

36,58 34,83 Inclusief b.t.w
Luxform Pumpkin Leaf sfeerlamp Mooie verlichting voor de tuintafel en op en rondom het terras. De batterij tuinlamp "Pumpkin Leaf" van Luxform is gemaakt van staal en heeft 24 amberkleurige LED's die op en neer bewegen. Hierdoor ontstaat het effect dat een kaars in de lamp brandt. Omdat het een batterijlamp is, is het veilig voor kinderen en dieren. Zo kun je in alle rust genieten van de tuin en het balkon. De sfeerlamp is ideaal om op en rond je terras of balkon en tuintafel neer te zetten. Past heel goed in een romantische en herfstige omgeving en zal je gasten betoveren. Specificaties: Kleur: koper Materiaal: staal, kunststof Diameter: 28 cm Hoogte: 23,5 cm Lichtbron: led (inbegrepen) Brandduur: 24 uren Beschermingsklasse: IP-44 Type voeding: 3x 1,5V AAA batterijen (niet inbegrepen)

Luxform sfeerlamp Ster aan touw led 1,5V 8 cm jute zilver

26,83 25,55 Inclusief b.t.w
Luxform Ster aan touw sfeerlamp Als je op zoek bent naar een sfeerlamp die de sfeer in en rondom jouw tuin helemaal compleet maakt, hoef je niet meer verder te zoeken! Hang de sfeerlamp op aan bijvoorbeeld de schutting of aan een tak in de boom en geniet van zijn sfeervolle werking. De sfeerlamp heeft een timerfunctie, wat inhoudt dat als het licht brandt, de lamp zes uur lang ingeschakeld zal zijn en vervolgens automatisch 18 uur lang uitgeschakeld wordt. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: jute, glas Diameter: 8 cm Hoogte: 20 cm Lichtbron: led (inbegrepen) Brandduur: 24 uren Beschermingsklasse: IP-44 Type voeding: 3x 1,5V AA batterijen (niet inbegrepen)